Pages

Subscribe:

Friday, 28 October 2011

Nature...

Salam untuk semua...tak sangka pulak sejak kebelakangan nie banyak masa terluang. Boleh jugak luangkan sedikit masa untuk update blog yg masih baru nie....Hari nie hujan je memanjang.hajat untuk photoshot kat pantai terbantut.boring tak terkira...hujan berhenti je terus capai camera dan pusing keliling rumah.nie ajelah yang ada....layan...!!

Mini kiambang, ada kat dalam kolam ikan adik aku.


 Kulit pokok Tamarind atau asam jawa yang ada kat belakang rumah aku pun jadi mangsa gak..




 Yang nie pulak, akar pokok yang tumbang....ribut kuat sgt.



 Sarang semut kat tunggul kayu.



Pantang hujan, mesti tumbuh kulat sisir nie... 

Dah 10 hari aku bakar kayu nie...tak habis2 lagi.